logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

НА АГРО-2018 В КИЄВІ АЕРОМЕХ ВІДЗНАЧИВСЯ …

Продукція заводу «Аеромех» дуже популярна на виставці «Агро 2018»

         На початку червня нинішнього року в столиці нашої держави, в місті Києві, відбулася ХХХ міжнародна сільськогосподарська виставка «АГРО 2018». Її учасниками стали вітчизняні великі підприємства і фермерські господарства,  а також представники аграрного бізнесу, промисловці і сільгосптоваровиробники з близького і далекого зарубіжжя. На виставці було на що подивитись, адже кращі зразки товару, новинки, базові моделі – все це докладно показали аграрії України і Європи.

Завод «Аеромех», який знаходиться в місті Кремінна, є активним учасником виставки вже сімнадцятий раз поспіль. Враженнями від цього масштабного заходу цікавлюсь у директора з науки ТОВ «Науково-Виробничого Підприємства «Аеромех» Ірини Володимирівни Чорнобай.

– Що можете сказати про виставку загалом? – Запитую співрозмовницю.

– Розумієш, ми вже не вперше тут, маємо досвід постійних учасників, а тому – головний критерій, який вказує на те, вдалося чи не вдалося – кінцевий результат. Для нас важлива кількість зустрічей, які проводять менеджери, зацікавленість продукцією заводу, розуміння проблем аграріїв і втілення їхніх мрій при вдосконаленні нашого обладнання.

– Чи вдалося реалізувати задумане, яке хотіли втілити на цій виставці? – продовжую бесіду.

– Дивись сама. Сьогодні триває другий день роботи нашої експозиції. Сепаратори запущені в дію. Відбір, калібрування і очищення зерна відбуваються безперервно.

– Дійсно, клієнти йдуть потоком.

– Так. Присутні представники з усіх регіонів України, дуже багато аграрників із західної частини держави. Цікавляться, задають питання, дивляться на процес очищення.

– Ще й  із задоволенням фотографуються, – коментую слова Ірини.

– Відвідуваність нашого стенду дуже велика, особливо, певно, й тому, що агрегат демонструється в дії. Я приємно вражена, що сюди приїхали наші ділери – представники Австрії, Бельгії, Румунії, Литви, Болгарії, Австралії і багато інших. Ми теж ознайомили їх з роботою сепаратора, розповіли про всі його переваги, а також наші недавні нововведення.

– Які ж у вас нововведення?

– В цьому році ми представили на виставку три нових розробки. Перша – це сепаратор САД із вбудованою системою скальперації. Механізм доповнений системою попереднього очищення зерна, котра прибирає крупні домішки, а саме: шляпки соняшника, крупні колоски, солому, крупні палички. Це полегшує подальший процес сепарації і покращує якість зерна на виході. Іншими словами: дві машини в одній (об’єднані дві функції).

Ще одна новинка – самохідні зерноочищувальні комплекси (СЗК).  Його виробництво може розраховуватись на 10, 15, 20 і 30 тонн за годину. В цей комплекс входить сам сепаратор, норія на зернопогрузчик чистого зерна, шнек для відведення відходів. Він також обладнаний підбірником зерна і навантажувачем зерна в приймальний бункер. Ця машина вирішує величезну кількість завдань і полегшує роботу аграріїв.

Наприклад: під’їжджає до бурту зерна, самостійно завантажує його, чистить і відводить очищене зерно та відходи в потрібних напрямках. Це теж в рази підвищує ефективність очищення.

– Яка ж третя новинка?

– Сепаратор САД з комп’ютерною системою управління. Скажімо так, це машина майбутнього. Зрозуміло, що нині вона не є такою затребуваною в агробізнесі, як інші. Але ж треба йти в ногу з часом. Механічне регулювання – це добре. Та вже з’являється чимало людей, які хочуть управляти процесом з планшету. Налаштування регулюються на маленькому екрані: а це і подача зерна, і регулювання повітря, а також регулювання шторок кожної фракції. Тепер ми можемо це робити через сенсорний екран. На дану розробку пішло півроку.

Хочу зазначити, що спілкувалися ми з Іриною в безперервному робочому процесі. Виставковий стенд заводу «Аеромех» нагадував бджолиний вулик. Кожен менеджер зайнятий роботою з клієнтами, консультує, показує, сепаратор працює в повному робочому стані, все робиться на очах, клієнти йдуть потоком. Роботу і результат видно неозброєним оком.

Про те, чи досягнута мета, поставлена на виставці, можно буде говорити пізніше, коли розпочнуться підписання нових контрактів, але з впевненістю говорю одне – продукція заводу «Аеромех» дуже затребувана, користується популярністю, має гарний попит і добрі відгуки від аграрників України і Європи.

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: