logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

СИЛА ТА ЕНЕРГІЯ В КОЖНОМУ ЗЕРНІ

У кожному зерні сила та енергія, яку ви отримуєте від технології АЕРОМЕХ.

В період збору врожаю і підготовки зернових культур до зберігання дуже важливо точно виконати всі етапи післязбирального процесу. Одним з найбільш значущих кроків є очищення зерна. Вона дозволяє позбавити урожай від пилу і домішок, бур’янів, шкідників, сухий маси, відокремити насіння, а також якісно підготувати зерно до подальшого зберігання та переробки.

Універсальне зерноочисне обладнання сепаратори САД має високу потужність, переробляючи практично всі типи і сорти зернових культур, бобових, олійних, технічних, дрібносем’яних трав і овочів. Сепаратор зерна може застосовуватися самостійно або в комплексі з іншими агрегатами, виконуючи повний процес переробки культур.

Компанія АЕРОМЕХ пропонує зерноочисні машини для різних цілей. У нас можна купити невеликі сепаратори САД-4 і САД-5 для невеликих господарств, а також зернові сепаратори САД-100 і САД-150 – більш продуктивні і незмінно ефективні.

Устаткування для очищення зерна заводу АЕРОМЕХ складається з декількох складових. Зерно надходять в бункер-живильник сепаратора САД. Завдяки вібролотку зерно рівномірно розподіляється в камері сепарації і по всій її ширині. Струменевий генератор зернового сепаратора САД потужними сформованими потоками обробляє кожен елемент сепарованого потоку. При цьому відбувається очищення купи від пилу, легких домішок, дробленого зерна, насіння бур’янів та інших мінеральних і рослинних домішок. Поділ або сортування зерна на сепараторі САД відбувається на 5 фракцій. Найкраще і чисте зерно після очищення на сепараторі САД потрапляє в 2-гу і 3-ю фракції. У 4-ту та 5-ту фракції надходять дрібні домішки, подрібнені насіння і відходи різного походження. В режимі калібрування 2-го та 3-я фракції сепараторів САД – це повноцінний посівний матеріал, який отримано шляхом відбору зерна за питомою вагою.

Устаткування має надійний корпус, не має змінних елементів і точок змащення, тому здатне прослужити довгі роки без збоїв в роботі. У пік сезону, коли очищення зерна ведеться багато годин поспіль, дуже важливо, щоб машини працювали чітко і злагоджено, адже кожен день простою може принести збитки для аграрного господарства. Ми пропонуємо надійну техніку, яка не вимагає дорогих витратних матеріалів або особливого догляду, вона дає максимальну ефективність, що не забираючи значних вкладень.

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: