logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

СЕПАРАТОРИ САД ВІД АЕРОМЕХ: ЕКСКЛЮЗИВ ДЛЯ ВАШОГО ВРОЖАЮ

«Ретельно перевіряйте дані»,  – закликає Ірина Чорнобай, директор по науці ТОВ НВП «Аеромех», – «нажаль на ринку сільгоспобладниння ми бачимо останнім часом багато підробок, котрі користуються результатами наших наукових випробувань, а також копіюють зовнішній вигляд сепаратора САД. Але зовня схожість, ще не ознака якості. Пусто всередині – гроші на повітря. Ми не використовємо імпелери. Ще у 2001 р ми довели їх неефективність на сепараторах. Повітряний потік після імпеллерів дозволяє тільки здувати пил, так працюють звичайні віялки. Секрет сепараторів САД у особливих конструкціях. Такого ви не знайдете ніде! Тиск потоків повітря з радіального вентилятора вирівнюється завдяки струменевому генераторові. Він сканує кожну зернину. Що це дає? Високоточну калібровку насіння по питомій вазі. Принесіть мені будь-яке зерно після імпеллерної машині і я доведу Вам якість відмінного сепарування на сепараторі САД».

Cепаратор зерноочисний САД від “Аеромех” здобув популярність, окрім України ще у 50 країнах світу. Наша технологія з’явилася на аграрному ринку ще у 2001 році. Унікальність технології сепараторів САД від “Аеромех” у м. Кремінна: машина може відбирати зерна, сформовані у середній зоні колоса – там, де найповноцінніше насіння, що має максимальний потенціал врожайності. Надбавка врожаю може бути від такого насіння до 35%. (Доведено багаторічними випробуваннями).Безрешітна система очищення й підготовки посівного матеріалу дозволяє працювати як з дрібносім’яними культурами, так і з крупносім’яними. І більше: не існує обмежень за вологістю та сорністю вихідного матеріалу,  прилад сепарує все, відокремлюючі пил, легкі домішки, полову, насіння бур’янів. На сепараторах САД Ви зменшуєте інфікованість та травмованість насіння.

Навіть за таких обставин, факт все одно лишатиметься фактом: сепаратор САД – це найдешевший спосіб отримання якісного посівного матеріалу. І окупається він уже за сезон.

Звертайтеся до виробника: ТОВ НВП “Аеромех”: (050) 348-9271, 614-5257, 444-7731, (097) 727-2382

www.aeromeh.com.ua, aeromehua@gmail.com

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: