logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

СЕПАРАТОРИ САД НА ВИСТАВЦІ “ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У КИЄВІ 15-17 СІЧНЯ

Сьома міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві

Зернові технології 2017

15-17 лютого 2017

Місце проведення: Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна 2-б, Київ, Україна
Організатор: «Київський міжнародний контрактовий ярмарок»

Зернові Технології – найбільший агропромисловий форум, який посідає провідне місце в АПК України як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп’яних і олійних культур.

Завод зерноочисного обладнання “АЕРОМЕХ” продемонструє свою техніку; зерноочисні машини САД. Сепаратори “Аеромех” вже 16 років є незамінним помічником аграріїв і переробників. Очищувач зерна, калібратор насіння, широкий модельний ряд зернових сепараторів САД, універсальність і ефективність підготовки насіння – основні переваги зернового сепаратора САД.

Виставка об’єднує провідних операторів ринку – виробників та дилерів галузі у форматі спеціалізованої заходи. Тут створені оптимальні умови для діалогу між керівниками, фахівцями сільськогосподарських підприємств, представниками влади та виробниками обладнання, техніки, насіннєвого матеріалу та засобів захисту рослин для обміну передовим досвідом та укладання контрактів.

У 2017 році на виставці буде широко представлено обладнання для зберігання та переробки зернових і олійних культур, виробництва комбікормів, обладнання для елеваторів і хлібоприймальних пунктів борошномельної, круп’яної промисловості, насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та телекомунікаційні мережі, техніка і технології для виробництва зернової продукції більш ніж 300 компаніями з України та зарубіжних країн, які займають лідируючі місця на вітчизняному та міжнародному ринках.

У період виставки буде реалізована насичена ділова програма за участю відомих вітчизняних і зарубіжних експертів аграрного сектора, яка дасть можливість операторам вітчизняного ринку знайти оптимальні рішення тих питань, які поставлені перед ними.

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас відвідати сьому міжнародну виставку
Зернові технології 2017, яка відбудеться 15-17 лютого 2017 року
у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза»

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: