logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

ЩО ВІДБУЛОСЯ НА ВИСТАВЦІ АГРО-2021 ТА ЯКИЙ НОВИЙ АГРЕГАТ З’ЯВИВСЯ В УКРАЇНІ ВІД ЗАВОДУ «АЕРОМЕХ», ЩО ЗАЦІКАВИВ УСІХ ВІДВІДУВАЧІВ.

Що відбулося на виставці АГРО-2021 та який новий агрегат з’явився в Україні від заводу «АЕРОМЕХ», що зацікавив усіх відвідувачів.

У червні відбулася найбільша міжнародна агропромислова виставка АГРО-2021. Команда «Аеромех» представила власні  розробки та зерноочисне обладнання на своєму стенді:

Сепаратор САД-5 комплекс;
Сепаратор САД-150 з циклоном;
Самохідний Зерноочисний комплекс СЗК-САД-15;
Та нову розробку від заводу «Аеромех» Мобільну Насіннєву Станцію – СМС.

На виставці відбулося багато нових та цікавих зустрічей, та були проведені успішні перемови з нашими майбутніми та теперішніми клієнтами та дилерами. На сьогоднішній день ми поставляємо нашу продукцію більш ніж у 60 країн світу і географія використання сепараторів САД постійно зростає. А це свідчить про ефективність, універсальність та надійність продукції заводу Аеромех.

Підготовка команди «Аеромех» на 100%

Будь яка погода нам у допомогу.

Яку НОВИНКУ представив завод АЕРОМЕХ на виставці АГРО 2021

Ми постійно розвиваємося та не стоїмо на місці, вдосконалюємо та покращуємо свою продукцію та розширюємо виробництво, щоб надавати вам більш потужну та ефективну техніку. Тому ми розробили нову машину, а саме Насіннєву Мобільну Станцію – СМС, яка зацікавила багато відвідувачів виставки АГРО-2021. Це мобільна установка для очищення та підготовки сильного та здорового насіння до сівби.

СМС попередньо очищає будь яке зерно на барабанному скальператорі, потім зерно поступає на сепаратор САД, який встановлений на двовісний причіп. У сепараторі САД відбувається сортування зерна по фракція за питомою вагою. Відібране сильне насіння через норію надходить на ваги. Зерно після дозування поступає на протруйник шнекового типу. І протравлене, очищене зерно надходить на розподільник, з якого насіння розподіляється по черзі на різні біг беги. За допомогою СМС ми отримуємо висококласний посівний матеріал, який наддасть високу схожість та енергію проростання насіння, що значно збільшить ваш врожай. Більш детальніша інформація про СМС.

Враження від виставки

Ми отримали масу позитивних вражень та нових ідей для подальшого розвитку після виставки АГРО-2021, а також поповнили свою базу клієнтів.

Приїжджайте до нас на завод зі своїм матеріалом, будемо раді вас бачити та продемонструємо роботу продукції «Аеромех».  Перевірте та переконайтеся на власному досвіді, в якості очищення та калібруванні будь-якого зерна на наших сепараторах САД.

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: