logo

ВИРОБНИК
ЗЕРНООЧИСНОГО
ОБЛАДНАННЯ

ПРИНЦИП РОБОТИ СЕПАРАТОРА САД (КАЛІБРУВАННЯ ЗЕРНА)

На малюнку представлена схема з описом принципу роботи – зерноочисний сепаратор САД. Натисніть на малюнок для його збільшення і детального ознайомлення з принципом роботи сепараторів САД.

Головний помічник кожному фермеру, аграрію та переробнику зерна – сепаратор САД!

Зерноочисні машини в сільськогосподарському виробництві несуть колосальну користь. Такі агрегати як сепаратори САД допомагають в короткий термін опрацювати і розділити по фракціям значний обсяг врожаю. Використовуючи обладнання для калібрування насіння (зерна) можна заощадити не тільки час на обробку, поділ та переміщення зерна, а й грошові кошти та таку дорогу зараз електроенергію.

Різновиди сепараторів

Виробник зерноочисних машин САД випускає два види агрегатів: з циклонами і без. Існують так само машини стаціонарні та пересувні. Калібрування зерна в кожній з наявних моделей проводиться зі своєю швидкістю. Тому при виборі та купівлі агрегату треба розуміти, який обсяг необхідно обробляти. Вартість на машину варіюється в залежності від габаритів, продуктивності і наявності циклону.

Як відбувається калібрування зерна ?

Для якісної обробки врожаю в агрегатах закладена ціла система.

Перш за все урожай потрапляє в спеціальний бункер-прийому, далі регулятор подачі переміщає матеріал в наступну секцію – камеру сепарування, саме там насіння поділяється за питомою вагою.

Україна , через великий попит агрегатів, стала самостійно випускати продукцію, щоб сільськогосподарські спільноти мали можливість купити інноваційну техніку. Після камери сепарації урожай надходить у фракції, а далі переходить в приймальний бункер.

Циклон в свою чергу відловлює все сміття і не потрібні дрібні частинки. Через налагоджений процес виходить дуже швидке і постійне калібрування насіння. Обладнання не потребує будь-яких втручань або ремонтних робіт. А ціна сепаратора цілком доступна для фермерів середньої ланки.

Де найкраще купити обладнання для калібрування насіння (зерна)?

Якщо ви вирішили купити агрегат, функцією якого є калібрування зерна, знайте, що краще сепараторів САД поки нічого не придумали.

Бережіться підробок і недобросовісних продавців. Найкраще придбати агрегат у нашій компанії “Аеромех”, адже саме ми є розробником і виробником сепараторів САД. Наша ціна – це поєднання якості, вигоди і впевненості!

Вже тисячі великих і дрібних підприємств України і зарубіжжя є нашими клієнтами. Нас рекомендують і нагороджують позитивними відгуками, кожен з яких для нас — велика перемога!

Клієнти, крім вигідних умов (ціна), можуть ознайомиться з усіма необхідними документами сертифікатами, а так само обов’язково отримають тривалу гарантію на всю продукцію.

Хороший урожай вимагає дбайливого догляду і переробки!

    Мені потрібна консультація:

      Написати повідомлення: